ACORD ENTRE NÀUTICA SINERA I VARADOR 2000

Nàutica Sinera gestionarà la grua de 10T de Varador 2000

 

Náutica Sinera, empresa especialitzada en embarcacions fora de borda amb seu al port d'Arenys de Mar, ha signat un acord de col·laboració amb Varador 2000 per gestionar la grua de 10 tones de la seva area tècnica.

Juntament amb el servei propi de grua, Náutica Sinera es farà càrrec de la botadura i pintura de les embarcacions així com del seu manteniment. L'horari de la grua és de 8 a 17 hores, de dilluns a divendres i dissabtes al matí. La companyia té previst posar en funcionament un sistema de reserva horària a través de la seva web, per gestionar la demanda i oferir un bon servei als seus clients.

Náutica Sinera, amb seu i taller al Moll de la Ribera del port d'Arenys, es va fundar a principis de 2017 amb professionals amb una llarga experiència en el sector, per dedicar-se a la venda, reparació, manteniment i lloguer de barques amb motor fora borda.

Aquest acord amb Varador 2000 permetrà a Náutica Sinera oferir un servei integral per a embarcacions amb motors fora de bord, així com formar part del programa Tender Clínic de Varador 2000, que ofereix servei tècnic professional a les llanxes i embarcacions auxiliars dels iots de gran eslora.

L'acord també permet que Varador 2000 aprofundeixi en la seva política d'excel·lència, resguardant-se en les seves instal·lacions un centre industrial amb les millors empreses, els millors professionals i més oferta tècnica, i oferint als seus clients una infraestructura tecnològica líder en els processos industrials més avançats de la nàutica.