NOTÍCIES

[picture]

 

Náutica Sinera, empresa especialitzada en embarcacions fora de borda amb seu al port d'Arenys de Mar, ha signat un acord de col·laboració amb Varador 2000 per gestionar la grua de 10 tones de la seva area tècnica.

[picture]

A Nàutica Sinera disposem d´una amplia selecció de tot tipus d´embarcacions de segona mà i motors foraborda de clients propis. Contacta amb nosaltres i t´informarem de les diverses opcions que tenim i que s´adecuin millor a les teves necessitats. 

[picture]

Des de NÀUTICA SINERA us portem les novetats en material de paddle surf per la nova temporda. Un bon recurs per tenir a bord i poder desplaçar-se per les cales o anar fins a la platja des del vostre vaixell. Una eina útil i divertida que de ben segur satisfarà les necessitats de grans i petits. Oferim packs de taula inflable, rem, inflador i bossa de transport a preus molt competitius. I com a novetat d´aquest any tenim el windsup de la marca Red Paddle Co que uneix les dues modalitats, paddle i windsurf en un sol pack.

[picture]

Vols disfrutar d´un dia de mar amb amics i família? A NÀUTICA SINERA t´oferim un ampli ventall d´ embarcacions perquè puguis navegar sempre que vulguis.  Disposem de petites embarcacions per navegar sense titulació, així que no tens excusa per anar a l´aigua.  Al centre WATER SPORTS CENTRE de Calella de mar podras gaudir de les nostres embarcacions i fer moltes activitats més per aprofitar tot el dia de platja, parasailing, bananes, paddle surf, bateig d´inmersió, vela lleugera i una pila d´activitats més ideal per a venir en grup.

[picture]

 L’empresa arenyenca de serveis nàutics per a embarcacions foraborda, Nàutica Sinera, gestionarà la grua de 10 tones de Varador 2000. Nàutica Sinera, empresa especialitzada en embarcacions foraborda i amb seu al Port d’Arenys, ha signat un contracte de cessió amb Varador 2000 per a gestionar la grua de 10 tones.  Juntament amb el servei propi de grua, Nàutica Sinera es farà càrrec de la varada i botadura, pintura de les embarcacions així com el seu manteniment. L’horari de la grua és de 8h a 17h, de dilluns a divendres i dissabtes matins.

[picture]

Nàutica Sinera, concessionari oficial Honda Marine i Selva Marine, nova campanya de remotorització per a totes les games de motors forabord.

[picture]

El passat gener Nàutica Sinera va visitar el saló nàutic de Düsseldorf. Allà vem poder gaudir de primera mà de totes les novetats d´aquest 2018 i vem estar amb les marques Selva Marine, Honda Marine i Highfield.