NOTÍCIES

[picture]

Gaudeix del mar amb aquest conjunt d'embarcació més motor a un preu molt equilibrat. Pensat per als nous navegants aquest pack és perfecte per a fer sortides de pesca, passeig, busseig o esports aquàtics amb familia i amics. Oferim 4 models de la gama PROTENDER LUX 330 / 420 / 440 / 470 tots ells pensats per equipar un propulsor de 15cv foraborda Selva Marine amb els que no et caldrà disposar de títol nàutic per pilotar-les.

[picture]

Al saló nàutic de Barcelona 2018 presentarem el nou model D540 evolution que s'afegeix a la amplia gama de models que ofereix la marca Italiana. Una embarcació semirígida, molt compacta i amb detalls brillants que fan d'aquesta embarcació tot un referent del sector. Disposa de solàrium de proa, consola central a l'estil de les grans pneumàtiques i seient de popa que es por transformar en solàrium donant així molta més amplitud i joc al conjunt de l´embarcació. El disseny del casc en V molt pronunciada i uns flotadors amples garantitzen molta estabilitat i control de l'embarcació.

[picture]

En uns dies comença la tardor i necessitem preparar el nostre vaixell perquè passi els mesos d'hivern el més resguardat possible de les inclemències del temps. Haurem de revisar tres punts claus de l'embarcació. L'exterior, l'interior i el motor. A la part exterior del vaixell necessitem que estigui tot dessalat i protegit.

[picture]

S´apropa novament el Saló Nàutic de Barcelona. Com cada any es donaran cita en aquest esdeveniment les marques i astillers mes importants del mercat així com noves empreses i les startups més innovadores dedicades al sector nàutic. Per la nostra part hi serem amb Selva Marine, per ensenyar-vos les novetats de les noves embarcacions semirigides i els motors fins a 150 cv de potència.  Us esperem del 10 al 14 d´octubre al Port vell i al Moll de la fusta.Dies 10, 11, 13, 14 de 10:00h a 19:00h.

[picture]

 A Nàutica Sinera oferim als nostres clients un manteniment integral del vaixell durant l´època hivernal. Des de la neteja de l´obra morta setmanal ò mensualment fins a l´hivernatge dels motors i components elèctrics que protegiran la seva embarcació durant els mesos de fred. Oferim també serveis d´engegar els motors, sortir a navegar i ventilar l´interior per tal que es mantinguin en bones condicions. Contacti amb nosaltres i li farem un pressupost a mida. 

[picture]

 

Náutica Sinera, empresa especialitzada en embarcacions fora de borda amb seu al port d'Arenys de Mar, ha signat un acord de col·laboració amb Varador 2000 per gestionar la grua de 10 tones de la seva area tècnica.

[picture]

Vols gaudir d'un dia de mar amb amics i família? A NÀUTICA SINERA t'oferim un ampli ventall d'embarcacions perquè puguis navegar sempre que vulguis. Disposem de petites embarcacions per navegar sense titulació, així que no tens excusa per anar a l'aigua. Al centre WATER SPORTS CENTRE de Calella de Mar podràs gaudir de les nostres embarcacions i fer moltes activitats més per aprofitar tot el dia de platja, parasailing, bananes, pàdel surf, bateig de submarinisme, vela lleugera i més activitats ideals per fer en grup.

[picture]

A Nàutica Sinera disposem d'una amplia selecció de tot tipus d'embarcacions de segona mà i motors foraborda de clients propis. Contacta amb nosaltres i t'informarem de les diverses opcions que tenim i que s'adecuïn millor a les teves necessitats. 

[picture]

Des de NÀUTICA SINERA us portem les novetats en material de paddle surf per la nova temporda. Un bon recurs per tenir a bord i poder desplaçar-se per les cales o anar fins a la platja des del vostre vaixell. Una eina útil i divertida que de ben segur satisfarà les necessitats de grans i petits. Oferim packs de taula inflable, rem, inflador i bossa de transport a preus molt competitius. I com a novetat d´aquest any tenim el windsup de la marca Red Paddle Co que uneix les dues modalitats, paddle i windsurf en un sol pack.

[picture]

 L’empresa arenyenca de serveis nàutics per a embarcacions foraborda, Nàutica Sinera, gestionarà la grua de 10 tones de Varador 2000. Nàutica Sinera, empresa especialitzada en embarcacions foraborda i amb seu al Port d’Arenys, ha signat un contracte de cessió amb Varador 2000 per a gestionar la grua de 10 tones.  Juntament amb el servei propi de grua, Nàutica Sinera es farà càrrec de la varada i botadura, pintura de les embarcacions així com el seu manteniment. L’horari de la grua és de 8h a 17h, de dilluns a divendres i dissabtes matins.

[picture]

Nàutica Sinera, concessionari oficial Honda Marine i Selva Marine, nova campanya de remotorització per a totes les games de motors forabord.

[picture]

El passat gener Nàutica Sinera va visitar el saló nàutic de Düsseldorf. Allà vem poder gaudir de primera mà de totes les novetats d´aquest 2018 i vem estar amb les marques Selva Marine, Honda Marine i Highfield.